REUNIUNE INFORMALA A ATASATILOR FINANCIARI, IN PERIOADA 1- 2 APRILIE 2019, MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE

In perioada 1-2 aprilie 2019,  Avangarde Events a desfasurat in beneficiul Ministerului Finantelor Publice “Reuniune informală a atașaților financiari”, în perioada 1-2 aprilie 2019, eveniment desfasurat in perioada detinerii de catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

Evenimentul s-a desfasurat la BANCA NATIONALA A ROMANIEI in data de 1 aprilie 2019 si la BURSA DE VALORI BUCURESTI in data de 2 aprilie 2019.

Pentru aceasta  reuniune au fost asigurate următoarele tipuri de servicii:

  • Servicii asigurare si realizare materialele promotionale: planul orașului București, harta centrului vechi, in limba engleză, agenda reuniunii tip flyer; obiecte de promovare a evenimentului: Pop-up spider, Roll-up banner vertical, Călăreți din plastic;
  • Servicii de masa – tratatii in sala – coffee break-uri, cina festiva cu program artistic;
  • Servicii de transport;
  • Vizitare obiectiv turistic, alaturi de ghid de turism vorbitor de limba engleza.

. Avangarde Events a asigurat managementul evenimentului si  a desemnat o echipa de implementare – un expert coordonator care s-a asigurat de rezolvarea tuturor aspectelor organizatorice pentru buna desfasurare a evenimentului. Coordonatorul a avut la dispoziție o echipă formată din 3 persoane, cunoscătoare ale limbii engleze, care au asigurat suportul logistic – preluare de la hotel catre mijlocul de transportiar de apoi către sala reuniunii, să împartă materialele promoționale, să răspundă la solicitările participanților, sa insoteasca grupul etc.

« 1 de 25 »