ORGANIZAREA A 80 DE MISIUNI TEMATICE DE EVALUARE A MODULUI DE IMPLEMENTARE A MASURILOR SNA LA NIVELUL AUTORITATILOR ADMINISTRATIEI PUBLICE LOCALE, PERIOADA 07.04.2019- 15.11.2019, MINISTERUL LUCRARILOR PUBLICE, DEZVOLTARII SI ADMINISTRATIEI

 În perioada 07.04.2019 – 15.11.2019, Avangarde Events a asigurat implementarea organizarea  a 80 de misiuni tematice de evaluare  a modului de implementare a masurilor SNA la nivelul autorităților administrației publice locale, in cadrul proiectului „Consolidarea sistemelor de integritate – cea mai bună strategie de prevenire a corupției în administrația publică” – cod SIPOCA 61.

În vederea realizării acestei activități, Avangarde Events a asigurat următoarele servicii de organizare evenimente:

  • Servicii de transport la 82 de unități administrativ teritoriale, in principal consilii județene si municipii reședință de județ, pentru 4 reprezentanți ai echipelor misiunilor tematice de evaluare, din partea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ministerului Justiției și Agenției Naționale de Integritate.În funcție de calendarul deplasărilor transmis de Beneficiar, Prestatorul a asigurat servicii de transport cu două autovehicule cu șoferi, pentru desfășurarea misiunilor concomitent, cu două echipe, conform calendarului transmis de Beneficiar.
  • Servicii de cazare pentru membri echipelor de evaluare, în total 196 nopți, în funcție de solicitările Beneficiarului. Cazarea a fost asigurată în unităţi de cazare de 3 stele sau 4 stele, cu camere in regim de 3 stele, în camere single cu mic dejun inclus.
  • asigurarea unui dejun de lucru pentru persoanele participante, in total 288 de dejunuri.
  • asigurarea unei cine pentru personale participante, in total un numar de 196 cine.

Misiunile tematice de evaluare au avut loc în perioada 8 aprilie 2019 – 14 noiembrie 2019 la sediul unităților administrativ-teritoriale.

« 1 de 12 »