ORGANIZAREA A 4 SESIUNI DE INSTRUIRE A AUDITORILOR DE CALITATE, PERIOADA 8 APRILIE- 17 MAI 2019, MINISTERUL DEZVOLTARII REGIONALE SI ADMINISTRATIEI PUBLICE

În perioada 8 aprilie – 17 mai 2019, Avangarde Events a asigurat organizarea a patru sesiuni de instruire a auditorilor de calitate, in cadrul proiectului „Calitate, standarde, performanta- premsele unui management eficient la nivelul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene” – cod SIPOCA 47.

În vederea realizării acestei activități, Avangarde Events a asigurat:

  • o sala de conferințe cu toate dotarile incluse
  • un dejun de lucru pentru persoanele participante
  • 2 pauze de lucru
  • servicii de multiplicare materiale

Fiecare sesiune de instruire s-a desfasurat pe parcursul a 3 zile, la fiecare sesiune participand 25 persoane, in București.

Pentru cele patru sesiuni de instruire desfășurate pe parcursul a trei zile fiecare, Avangarde Events a asigurat cate 2 pauze de lucru pe zi pentru cei 100 de participanți, asigurand un total de 600 pauze de cafea. De asemenea, Prestatorul a asigurat cate 1 dejun de lucru pe zi pentru cei 100 de participanți, astfel un total de 300 pranzuri, meniul servit fiind ales de către MDRAP din meniurile propuse de către prestator.

Alte atribuții realizate de  Avangarde Events au fost: asigurarea multiplicării materialelor ce au fost utilizate in cadrul sesiunilor de lucru, asamblarea mapelor si distribuirea acestora, asigurarea transportului materialelor ce au fost distribuite la sesiune de instruire, întocmirea listelor de prezenta, conform detaliilor primite de la autoritatea contractanta, marcarea sălilor pentru localizarea cu ușurința a acestora de către participanți, asigurarea parcării gratuite pentru participanți etc.

Din partea Avangarde Events a fost desemnata o echipa de implementare care a menținut legătura cu reprezentantii MDRAP, a răspuns în mod operativ tuturor solicitărilor din partea acesteia si a fost prezenta la locatia de desfasurare a sesiunilor.

« 1 de 15 »