ORGANIZAREA A 3 ATELIERE DE LUCRU, AUGUST 2019, MINISTERUL DEZVOLTARII REGIONALE SI ADMINISTRATIEI PUBLICE

In luna august 2019, Avangarde Events a organizat 3 ateliere de lucru in cadrul proiectului „Calitate, Standarde, Performanta –premisele unui management eficient la nivelul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice” – cod SIPOCA 47, alaturi de Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice” – cod SIPOCA 47.

Cele 3 ateleire de lucru desfasurate pe Valea Prahovei au participar un numar total de  88 de persoane, in  cadrul sesiunilor din 07-09.08.2019, 11-13.08.2019, si 20-22.08.2019. Atelierele de lucru s-au desfasurat pe durata a 2 zile de instruire.

Avangarde Events a asigurat sala de conferință, conform specificațiilor, cu toate dotarile incluse.La intrarea în sală, a fost organizat un spațiu pentru recepție, pentru înregistrarea participanților și distribuirea materialelor informative. Pentru aceasta activitate s-au asigurat ecusoane verticale pentru participanți, suporți din plastic (călăreți) pentru persoanele de la prezidiu.
Pentru fiecare atelier, Avangarde Events a asigurat câte 2 pauze de lucru pe zi și o pauză de prânz si cina, in fiecare zi. Pentru aceasta activitate a fost asigurata cazarea participantilor, 2 nopti de cazare pentru fiecare atelier de lucru in parte, fiind asigurate un total de 176 nopti de cazare.

Pe lângă aceste servicii, SC AVANGARDE BUSINESS GROUP SRL a mai asigurat și:

  • întocmirea listelor de prezență, conform detaliilor primite de la autoritatea contractantă;
  • parcarea gratuită pentru participanți;
  • marcarea sălii de conferință pentru localizarea cu ușurința a acestora de către participanți;
  • realizarea de fotografii pe parcursul atelierelor;
  • decontarea cheltuielilor de transport dus-intors pentru participanti.

Din partea prestatorului a fost desemnata o echipa de implementare care a menținut legătura cu Autoritatea Contractantă, a răspuns în mod operativ tuturor solicitărilor din partea acesteia si a fost prezenta la locatia de desfasurare a atelierelor.

« 1 de 16 »