FORUM ANUAL CONSULTATIV AL RUTELOR CULTURALE EUROPENE ALE CONSILIULUI EUROPEI, MINISTERUL TURISMULUI, 02-04.10.2019

In perioada 09-14 august 2019,  SC AVANGARDE BUSINESS GROUP SRL a asigurat Servicii pentru organizarea celei de a 9-a ediții a Forumului Anual Consultativ al Rutelor Culturale Europene ale Consiliului Europei, în perioada 2-4 octombrie 2019, la Sibiu, România, cu tema: „Rutele culturale și turismul cultural durabil într-o perspectivă europeană: tendințe, provocări, oportunități”, conform contract 137/30.09.2019.

Avangarde Events a manageriat evenimentul si a asigurat următoarele tipuri de servicii, dupa cum urmeaza:

  • Servicii de transport.
  • Servicii de Ghid turistic.
  • Servicii de masa – pranz, cocktail si cina.
  • Bilete de intrare si taxe la obiective turistice din program.
  • Servicii de cazare.
  • Servicii de interetariat (traducere simultana).
  • Servicii de realizare materiale informative si de promovare.

Deschiderea oficială a Forumului Consultativ Anual al Rutelor Culturale ale Consiliului Europei, aflat la cea de-a 9a ediție, a fost făcută de ministrul Turismului, Bogdan Trif, la muzeul ASTRA din Sibiu.
Tema de anul acesta a Forumului a fost „Rutele culturale și turismul cultural durabil într-o perspectivă europeană: tendințe, provocări, oportunități“.

 Forumul Anual Consultativ al Rutelor Culturale Europene ale Consiliului Europei  este considerat cel mai important eveniment pentru dezvoltarea turismului cultural.

Ne bucuram pentru succesul acestui eveniment.

 

Ieri a fost o zi lungă pentru Forumul Rutelor Culturale Europene de la Sibiu. 12 ore de dezbateri și prezentări. Concluzia unanimă: Visit Romania!

Posted by Ministerul Turismului on Thursday, October 3, 2019

« 1 de 16 »