DINEU OFICIAL, 06.06.2019, AGENTIA NATIONALA DE ADMINISTRATIE FISCALA

In data de 6 iunie 2019, Avangarde Events a organizat dineul/receptia Reuniunii Informale a Grupului de lucru Uniune Vamala a Consiliului Uniunii Europene, alaturi de Agentia Nationala de Administratie Fiscala.

La eveniment au luat parte 64 persoane, fiind organizat in statiunea Mamaia.

Avangarde Events a asigurat managementul evenimentului si toate serviciile necesare organizarii acestuia. Printre acestea se regasesc:

  • asigurarea spatiului, locatia desfasurarii dineului oficial, amenajare sala, decoratiuni, asigurare meniuri in limba engleza si romana etc.
  • asigurarea tuturor echipamentelor logistice, echipamente de sunet si lumini pentru muzica combinat live-ambiental pe toata durata evenimentului;
  • asigurarea tuturor serviciilor de masa (tinandu-se cont de restrictiile culinare ale invitatilor), inclusiv a pachetelor de bauturi specifice evenimentului;
  • asigurarea programului artistic adecvent dineului oficial si reprezentativ pentru romania, care a inclus: music band, 4 perechi de dansatori ansamblu folcloric, solista de muzica populara, acompanient cu vioara, show virtuozitate vioara etc), DJ, program muzica ambientala de tip „concert cafe” din repertoriu international.

Dineul oficial aferent Reuniunii Informale a Grupului de lucru Uniune Vamala a Consiliului UE, organizat alaturi de Agentia Nationala de Administratie Fiscala s-a bucurat de un real succes, invitatii fiind impresionati de momentele artistice oferite si de atmosfera evenimentului.