CONFERINTELE PENTRU “PUNCTUL NATIONAL DE CONTACT PENTRU ROMI IN COORDONAREA IMPLEMENTARII POLITICILOR DE INCLUZIUNE SOCIALA A ROMILOR”, MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE, OCTOMBRIE- DECEMBRIE 2019

Una dintre colaborarile incununate de succes ale anului 2019 este cea cu partenerul Ministerul Fondurilor Europene.

Avangarde Events a desfasurat in beneficiul Ministerul Fondurilor Europene o serie de 5 evenimente organizate în vederea sprijinirii Punctului Național de Contact pentru Romi în coordonarea implementării politicilor de incluziune socială a romilor. Fiind in concordanta cu Strategia Europa 2020, O Strategie europeana pentru o creștere inteligentă, ecologică și favorabilă incluziunii, proiectul a pus accentul pe necesitatea combaterii saraciei si excluziunii sociale, Punctul Național de Contact pentru Romi din cadrul MFE participand la coordonarea interinstituțională pentru implementarea Strategiei Guvernului României pentru incluziunea cetățenilor români aparținând minorității rome.

Astfel, tematicile seriei de evenimente din cadrul acestui proiect au inclus problematicile aferente a cinci domenii: drepturile copilului; locuire; educatie; ocuparea fortei de munca si justitia sociala; antidiscriminare. Evenimentele s-au desfasurat in Bucuresti si in Sinaia, in perioada octombrie-decembrie 2019, participand un numar total de peste 450 de persoane, invitatii venind din toata tara.

In calitate de organizator, SC AVANGARDE BUSINESS GROUP SRL a asigurat servicii organizatorice, servicii de cazare, servicii de asigurare sala de conferinte, servicii de decont transport, servicii de catering (pranzuri, cine, coffee break-uri), servicii foto, materiale promotionale, suport logistic si tehnic.

« 1 de 18 »