CONFERINTE PROETIC, MUNICIPIUL PLOIESTI, 2019-2020

Continuam cu promovarea anticoruptiei, iar una dintre colaborarile desfasurate pe durata 2019-2020 cu Municipiul Ploiesti este reprezentantiva pentru acest domeniu.

Avangarde Events a desfasurat in beneficiul Municipiul Ploiesti o serie evenimente organizate în cadrul proiectului PROETIC ETICA+TRANSPARENTA+INTEGRITATE-CORUPTIE, cod proiect 118799.

Obiectivul general al proiectului PROETIC îl constituie creșterea transparenței, eticii și integrității la nivelul Municipiului Ploiești, prin implementarea unor măsuri de prevenire a corupției, creșterea nivelului de educație, anticorupție a personalului, precum și prin aplicarea normelor, măsurilor și procedurilor în materie de etică, integritate și anticorupție reglementate la nivelul instituțiilor publice.

Astfel, tematicile seriei de evenimente din cadrul acestui proiect au inclus problematicile aferente obiectivului general. Evenimentele s-au desfasurat in municipiul Ploiesti, in perioada octombrie 2019-martie 2020, participand un numar total de 350 de persoane.

In calitate de organizator, SC AVANGARDE BUSINESS GROUP SRL a asigurat servicii organizatorice, servicii de asigurare sala de conferinte, servicii de catering (pranzuri, coffee break-uri), servicii asigurare realizare si personalizare materiale promotionale, servicii de promovare actiuni anticoruptie, servicii foto, suport logistic si tehnic.

« 1 de 10 »