CONFERINTA „RETEAUA CAMPIONILOR IN DOMENIUL INTEGRITATII”, MINISTERUL LUCRARILOR PUBLICE, ADMINISTRATIEI SI DEZVOLTARII

Reuniunile, cu durata a două zile fiecare, au fost organizate în București în perioada 18-19 septembrie 2019 respectiv 25-26 februarie 2020.

Prima reuniune, organizată în perioada 18-19 septembrie 2019, a avut loc la Hotel Ramada Majestic dn București, iar cea de-a doua reuniune, organizată în perioada 25-26 februarie 2020, a avut loc la Hotel Rin Grand din București.

Viceprim-ministrul Vasile – Daniel Suciu a deschis in data de 18 septembrie 2019, lucrările conferinței „Rețeaua campionilor în domeniul integrității”.

La deschiderea celei de-a doua ediții a lucrărilor conferinței „Rețeaua campionilor în domeniul integrității“ a participat Vetuța Stănescu, secretar de stat în MLPDA, subliniind importanta pe care Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației o acordă implementării prevederilor Strategiei Naționale Anticorupție 2016 – 2020.

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a premiat cele mai bune practici și proiecte în domeniul bunei guvernări adoptate sau implementate la nivelul autorităților administrației publice locale și înscrise în cadrul fiecarei ediții a competiției „Rețeaua campionilor în domeniul integrității“. Comisia de evaluare a fost alcătuită din reprezentanți ai ministerului, ai Secretariatului General al Guvernului, ai Ministerului Justiției și ai Agenției Naționale a Funcționarilor Publici  selectand proiecte și bune practici depuse de către unitățile administrativ-teritoriale din toată țara.

Prin aceste competitii, s-a urmărit angrenarea unui număr cât mai mare de unități administrativ-teritoriale atât în procesul de implementare a măsurilor anticorupție, cât și în cel de elaborare și evaluare a politicilor publice anticorupție. Totodată, competiția a vizitat și stimularea implicării administrației publice locale în implementarea măsurilor de dezvoltare a integrității, prin promovarea experiențelor unităților administrativ-teritoriale.

În ambele cazuri, evenimentele s-au derulat pe parcursul a doua zile/eveniment, participand un  număr aproximativ de 100 persoane/eveniment.

Printre principalele activitati desfasurate de catre Avangarde Events se regasesc:

 • asigurarea sălilor de conferință au avut o capacitate de minimum 100 persoane, configurație “teatru”, dotate cu toate echipamentele necesare;
 • asigurare personal pentru primirea participanților, înregistrarea acestora si distribuirea materialelor informative;
 • Asigurarea tuturor serviciilor de masa ;
 • Asigurarea serviciilor de cazare;
 • Decontarea cheltuielilor de transport dus-întors pentru participanți.

Alte atribuții realizate de AVANGARDE EVENTS au fost:

 • întocmirea listelor de prezenta, conform detaliilor primite de la autoritatea contractantă;
 • comunicarea cu participanții in vederea gestionarii confirmarilor;
 • asigurarea parcării gratuite pentru participanți;
 • multiplicarea materialelor informative si realizarea mapelor, capsate corespunzător pe fiecare tema, asamblarea mapelor si distribuirea acestora;
 • marcarea sălilor pentru localizarea cu ușurința a acestora de către participanți;;
 • pentru fiecare sesiune de instruire s-au realizat fotografii pe desfășurării evenimentelor;
 • centralizarea deconturilor si realizarea formalităților de decont;
 • asigurarea transportului materialelor promoționale;
 • marcarea sălilor pentru localizarea cu ușurință a acestora de către participanți.
« 1 de 23 »