CONFERINTA NOSTRA, ASOCIATIA MEDICILOR REZIDENTI, 2018- 2019

 Una dintre colaborarile desfasurate pe durata 2018-2019 este cea cu partenerul Asociatia Medicilor Rezidenti.

Avangarde Events a desfasurat in beneficiul Asociatiei Medicilor Rezidenti o serie de 15 evenimente organizate în cadrul proiectului proiectului NOSTRA – Noi standarde comune in administratia publica centrala din domeniul sanatatii sexuale si reproductive, ID: 273/112956. Obiectivul general al proiectului NOSTRA a fost reprezentat de consolidarea capacității ONG-urilor și a altor actori relevanți din domeniul sănătații sexuale și reproductive de a iniția și promova politici publice, alternative prin punerea acestora la dispoziția autorităților publice centrale pentru îmbunatățirea accesului la servicii de sănătate nediscriminatorii.

Astfel, tematicile seriei de evenimente din cadrul acestui proiect au inclus problematicile aferente obiectivului general. Evenimentele s-au desfasurat in Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca si Brasov, in perioada august 2018-iunie 2019, participand un numar total de peste 300 de persoane, invitatii venind din toata tara.

In calitate de organizator, SC AVANGARDE BUSINESS GROUP SRL a asigurat servicii organizatorice, servicii de cazare, servicii de asigurare sala de conferinte, servicii de decont transport, servicii de catering (pranzuri, cine, coffee break-uri), servicii foto, suport logistic si tehnic.

« 1 de 9 »