CONFERINTA LA NIVEL INALT PRIVIND CERCETAREA IN DOMENIUL AGRICULTURII IN DATA DE 4-5 APRILIE, MINISTERUL AGRICULTURII SI DEZVOLTARII RURALE

In data de 4-5 aprilie, SC AVANGARDE BUSINESS GROUP SRL a desfasurat in beneficiul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Conferința la nivel înalt privind cercetarea în domeniul agriculturii, in contextul detinerii presedintiei Romaniei in cadrul Consiliului Europei in prima jumatate a anului 2019 a fost unul dintre evenimentele importante pe plan european.

Evenimentul s-a desfasurat la Palatul Parlamentului, una dintre cladirile deosebite din punct de vedere arhitectural la nivel national si nu numai. Conferinta a fost caracterizata de schimbul de opinii și dezbaterea aspectelor legate de cercetare și inovare în domeniul alimentației și agriculturii, reunind reprezentanți ai statelor membre UE, reprezentanți ai Comisiei Europene și ai mediului academic din cadrul UE. Invitatii au fost intampinati in sala Nicolae Balcescu, unde speakerii internationali au sustinut prelegerile aferente domeniului de studio.

Serviciile asigurate de catre organizator au tintit atat catre asigurarea cazarii, transportului, cateringului, respectiv organizarea receptiei din seara sosirii invitatilor, a pranzului si a tratatiilor din timpul conferintei, asigurarea interpretariatului si a surprinderii momentelor cheie in imagini (servicii foto), cat si catre evidentierea culturii romanesti si a produselor cultural-artistice, asigurandu-se un program cultural in timpul receptiei, care a inclus orchestra, solist si muzica populara.

« 1 de 17 »