CONFERINTA LA NIVEL INALT PRIVIND BOLILE TRANSFRONTALIERE LA ANIMALE , IN ORASUL EUROPEAN BUCURESTI, IN PERIOADA 9-11 IUNIE, MINISTERULUI AGRICULTURII SI DEZVOLTARII RURALE

SC AVANGARDE BUSINESS GROUP SRL a desfasurat in beneficiul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, in contextul detinerii presedintiei Romaniei in cadrul Consiliului Europei in prima jumatate a anului 2019, Conferința la nivel inalt privind bolile transfrontaliere la animale, in orasul european Bucuresti, in perioada 9-11 iunie.

Evenimentul a avut loc la Palatul Parlamentului, sala Nicolae Iorga si a avut ca scop schimbul de opinii privind identificarea unei căi comune de urmat privind pregătirea pentru situații de urgență legate de bolile transmisibile ale animalelor în UE. Evenimentul a reunit reprezentanți ai statelor membre UE la nivel înalt, specialiști pe domeniul sanitar veterinar, reprezentanți ai mediului academic și reprezentanți ai Comisiei Europene.

Programul evenimentului, in afara de conferinta desfasurata la Parlament, a inclus si cine festive, program cultural-artistic, respectiv instrumentisti (clape, saxofon sau vioara) si solista muzica populara, dj, dansuri traditionale interpretare de Ansamblul Doina Bascovului si vizita in teritoriu si la obiective turistice, respectiv Muzeul Peles.

In calitate de organizator, AVANGARDE EVENTS a asigurat servicii de cazare, de transport, de catering, respectiv cine festive, pranz si tratatii pe parcusul conferintei, servicii foto, servicii de interpretariat, asigurare evenimente culturale/turistice si suport logistic.

« 1 de 15 »