ACORDAREA DE ASISTENTA TEHNICA AUTORITATILOR ADMINISTRATIEI PUBLICE LOCALE PENTRU IMPLICAREA MASURILOR DIN SNA, PERIOADA 12.11.2018-21.02.2019, MINISTERUL DEZVOLTARII REGIONALE SI ADMINISTRATIEI PUBLICE

 În perioada 12.11.2018 – 21.02.2019, Avangarde Events a asigurat organizarea evenimentelor de asistenta tehnica a autoritatilor administratiei publice locale pentru implicarea masurilor din SNA, in cadrul proiectului „Consolidarea sistemelor de integritate – cea mai bună strategie de prevenire a corupției în administrația publică” – cod SIPOCA 61.

In cadrul acestor evenimnete s-a acordat asistenta tehnica reprezentantlor  autoritatilor administratiei publice locale de catre reprezentantii DIBGPP pentru implementarea masurilor anticoruptie prevazute in SNA care sunt in responsabilitatea acestora. Asistenta directa a fost oferita unui numar de 75 de unitati administrativ teritoriale, in principal orase si comune.

Avangarde Events a asigurat transportul dus-intors cu autovehiculul cu o capacitate de minimum 5 persoane, pentru locatiile indicate de beneficiar. Pentru perioadele in care s-au suprapus deplasarile, prestatorul a asigurat cate 2 masini.

Avangarde Events a asigurat cazarea, cina si pranzul membrilor echipei de proiect din partea MDRAP si expertii de implementare SNA din cadrul MDRAP- 2 persoane/actiune. De asenmenea, a fost asigurat transportului materialelor promoționale.

« 1 de 15 »