CINA DE GALĂ ȘI CEREMONIA DE DECERNARE A PREMIILOR PENTRU CONFERINȚA EUROPEANĂ A CLUSTERELOR- MINISTERUL ECONOMIEI, 14 mai 2019

În data de 14 mai 2019, SC AVANGARDE BUSINESS GROUP SRL a desfășurat în beneficiul Ministerului Economiei (autoritatea contractantă), servicii de organizare evenimente pentru evenimentul “Cina de gală și ceremonia de decernare a premiilor pentru conferința europeană a clusterelor”, in Bucuresti, Hotel Intercontinental 5*, eveniment în responsabilitatea Ministerului Economiei, pe perioada deținerii de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene.

Cina de gală și ceremonia de decernare a premiilor pentru conferința europeană a clusterelor s-a defășurat la Hotel Intercontinantal, Sala Ronda, cu participarea unui numar de 400 de persoane.

Pentru acest eveniment, SC AVANGARDE BUSINESS GROUP SRL a asigurat următoarele servicii:

  1. Logistică eveniment: Servicii amenajare sală și spații adiacente (secretariat, editare, multiplicare documente, fotografii, asigurare personal)

  2. Servicii amenajare sală: Închiriere sală plus spații adiacente cu sisteme de sonorizare și microfoane fixe/mobile, podium și pupitru, drapele; aranjamente florale, meniu (mâncare și băuturi)

  3. Servicii de transport :Transport cu autocareleși microbuzul pentru 400 de persoane, din care 20 VIP

Echipa AVANGARDE Events a asigurat personal calificat pentru realizarea tuturor activităților.

Toate serviciile au corespuns exigențelor evenimentului.